Fruktomellet!

Hey där! Har ju inte lagt upp så mycket här de senaste men här kommer ett frukosttips som är väldigt gott. Äppleomelett. Okey, jag brukar göra bananomelett annars, som är såå mycket godare, men vi hade inga bananer just idag så.. Men det är ju bara att byta ut, och ta den frukt man vill ha, eller så kan ni ju ta bär, de är också gott! Haha.


I min omelett har jag två ägg, två matskedar vatten, lite salt och peppar. Sen la jag i lite skivade äpplen och strödde över kanel.

När jag gör omelett med bananer brukar jag steka skivade bananbitar innan och sen hälla över smeten. Jättegott.
Åt med resten av äpplebitarna, keso och mera kanel! Tvärgott :)


I'm alive!

Heey, har vart lite dött här på bloggen de senaste. Men har varken bakat eller lagat något roligt på ett tag. Eller jo, i fredags baka jag faktiskt. Jag och tre tjejer i klassen fick uppdrag att baka 50 cupcakes till en marknad som var igår. Vi bakade choklad och hallonmuffins, vanliga vaniljmuffins, och frostingarna fick bli vit cokladfrosting och även vanlig choklad. Hann tyvärr inte ta några bilder innan Emma kom och hämta allt (hon som ska stå och sälja) och dessutom skulle jag iväg också så allt blev väldigt stressigt.. hann inte ens smaka på dom, haha fast de blev bara 40 och vi behövde dom ju så de var väl lika bra!